PHILIPS LIHAMYLLYN KÄYTTÖOHJEET                                    10.9.2008

1.          Lihamylly on tarkoitettu vain seuran jäsenten käyttöön ja vain seuralaisten omien akvaariokalojen ruoan valmistamiseen.

2.          Lihamyllyn laina-aika on maksimissaan 1 viikko kerrallaan ja lainaajan on selvästi merkittävä lainauspäivä ja nimi lainakirjaan.

3.          Lihamyllyn metalliosat on pestävä ja kuivattava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. HUOM! KONEPESU ON KIELLETTY! Myös kone on pyyhittävä puhtaaksi.

4.          Ennen käyttöä on tutustuttava pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin.

5.          Jäisten ja kovien ainesten syöttäminen koneeseen on KIELLETTY. Esim. kasvikset olisi hyvä pehmentää keittämällä ennen koneeseen syöttämistä. Kohmeisia tuotteita koneeseen voi syöttää varovasti pienissä erissä.

6.          Seura EI vastaa mahdollisista koneen aiheuttamista tapaturmista tai vahingoista.

7.          Lainaaja on velvollinen ilmoittamaan seuran puheenjohtajalle mahdollisista vioista tai puutteista välittömästi sellaisen havaittuaan.

8.          Koneen rikkoutuessa väärinkäytöksen vuoksi seuralainen on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.