Näin liityt jäseneksi

Akvaarioseuraan voit liittyä täyttämällä jäsenanomuskaavakkeen ja palauttamalla sen yhdistyksen sihteerille. Seuran jäseneksi sinut liitetään, kun olet maksanut jäsen- ja liittymismaksun.

Liittymismaksu (ei alle 18 v.) 10 e

Jäsenmaksu / vuosi 10 e

Jäsenmaksu alle 18 v. / vuosi 5 e

Seuran pankkiyhteys: FI18 8000 1171 0470 05

Jäsenkortin saat postitse seuraavan kuukauden puoliväliin mennessä. Siihen saakka kuitti jäsenmaksusta käy liikkeissä jäsenyyden osoittamiseen.

Liityttyäsi Akvaarioseuraan, saat jäsenkorttia vastaan kauppiaaltasi alennuksen akvaariopaketista ja kaikista akvaariotarvikkeista. Eli saat jäsenmaksun hinnan korkoineen takaisin akvaariopaketin hinnassa. Lisäksi seuran postituslistalla välitetään Reporangan, Faunattaren ja Lemmikkikeskuksen kalalistoja.

Jäsenenä Sinulla on myös oikeus osallistua seuran kokouksiin, joissa saat arvokasta tietoa muilta harrastajilta.

Seuralla on käytössään akvaariokirjallisuutta ja ulkomaisia alan huippulehtiä, jotka ovat apu myös hieman kokeneemmalle harrastajalle. Eikä uusi akvaristi unohda milloinkaan sitä hetkeä, kun Hänen kalansa lisääntyvät; ja akvaarioseuran puheenjohtajan kädestä ojennetaan Hänelle ensimmäinen viljelymerkki todistukseksi onnistuneesta harrastuksesta.