Jyväskylän Akvaarioseura ry.

Seuran postituslistalle liittyminen

Akvaarioseuralaisille on perustettu oma sähköpostituslista keskinäisen yhteydenpidon parantamiseen.  Listalle kuuluvat saavat myös jäsentiedotteen sähköisessä muodossa. Seuran postituslistalle pääset, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi jäsenhakemuksen yhteydessä seuran sihteerille. Jos kuulut jo seuraan, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi siinä tapauksessa sihteerillemme. Näin nopeutamme tiedon kulkua sekä säästämme paperisen tiedotteen postimaksuissa. 

Jos taas haluat erota listalta tai sinulla on jotain muuta kysyttävää asiasta niin listan ylläpitäjä löytyy osoitteesta:yllapito(ät)akvaarioseura.net

Jäsentenvälinen yhteydenpito

Jäsenet voivat lähettää postituslistalla oleville muille akvaarioseuran jäsenille sähköpostia osoitteella: postituslista(ät)akvaarioseura.net. Postituslistalla voit ilmoittaa vaikkapa myytävänä olevista tarvikkeista ja kaloista tai jos haluat ostaa jotakin. Voit myös kirjoittaa sinne kysyäksesi neuvoa akvaario-ongelmissa tai vaikkapa kertoaksesi miten olet onnistunut kudettamaan kalojasi.