Yhdistyksemme osallistui Tampereen Akvaarioseura ry:n 70v juhlaanmy. Kyseiset kuvat on Kalle Aarikan otoksia.

TAS:in 70 V juhlat

Tietokirjailija, biologi ja tutkimusmatkailija Markku Varjo: Akvaarioharrastusta ennen ja nyt.

TAS:in 70 V juhlat

Biologi, akvaristi ja entisen Akvaariomaailma-lehden toimittaja Maija Karala: Kalojen sosiaalinen käyttäytyminen luonnossa ja akvaariossa.

Maija Karala

TAS:in 70 V juhlat

Merivesiharrastuksen pioneeri Kim Söderberg: Vuokkokalojen varjossa – Merivesiharrastuksen suolanhuurteinen historia Suomessa.

TAS:in 70 V juhlat

Tampereen Akvaarioseuran pitkäaikainen entinen puheenjohtaja Ville Kivisalmi: Katsaus kuluneisiin vuosiin – akvaarioharrastusta Tampereella.

TAS:in 70 V juhlat

Vapaamuotoinen keskustelutilaisuus puhujien ja yleisön kesken, aiheena akvaarioharrastuksen tulevaisuudennäkymät