Jyväskylän akvaarioseuran kevät 2018:

Seuraava kokoontuminen on ke 28.3. klo 17.45-19.45. todennäköisesti Matarassa. Tiedoitan tarkemman paikan lähempänä.

Kokoontumisessa valmistamme kaloille tuoreruoka räkmixiä. Kaikki osallistujat saavat ruokaa reilusti mukaansa kotipakastimiinsa vietäväksi. Täältä voit tutustua räkmixin valmistamiseen.

14.4 Jas osallistuu Faunattaren akvaariopäiville. Kari ja minä jaamme siellä asiakkaille akvaariotietouttamme ja teemme jäsenhankintaa. Akvaariopäivillä voi liittyä seuraan ilman liittymismaksua. Akvaariopäivillä on myös Suomen Akvaariotukun edustus. Lisäksi akvaariopäivillä on luvassa alennuksia, joista tiedotamme lähempänä.

La 21.4. teemme kevätretken Ähtärin eläinpuistoon. Kevätretkestä tarkempaa tietoa!