Jyväskylän akvaarioseuran kevät 2019:

Markku Varjon luento 14.3 klo 18
Todella pitkän linjan akvaristi ja kalabiologi Markku Varjo tulee Jyväskylän akvaarioseuran vieraaksi 14.3. klo 18. Hänen aiheensa on "Kalojen uusi taksonomia ja kalojen tieteellisten ja suomenkielisten nimien laatimisen perusteita, erityisesti akvaariokalojen osalta."
Markku on ensimmäinen kirjoittaja "Maailman kalojen nimet" -kirjassa, jossa on suomalaiset nimet yli 8000 kalalajille, joten mies taatusti tietää mistä puhuu. Paikka on Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matara-sali A. Osoite on Matarankatu 4. Ulko-ovi menee lukkoon klo 18.00, joten tulethan ajoissa paikalle.
Myös seuraan kuulumattomat voi tulla kuuntelemaan esitystä maksamalla 5 € tilille (FI18 8000 1171 0470 05, kuitti mukaan) tai paikan päällä tasarahalla. Tilaisuudessa voi myös liittyä Jyväskylän akvaarioseuran jäseneksi, jolloin pääsymaksua ei tarvitse maksaa. Liittymisohjeet löytyvät seuran kotisivulta

Myös TAS:n jäsenille ilmainen sisäänpääsy.